Mennyezetfűtés

Küldetésünk: “Modernizálni a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni”

Infravörös mennyezetfűtés

Korábbi fűtési rendszerekkel ellentétben, napjainkban egyre gyakrabban kerül előtérbe a mennyezetfűtés esetében is az energiatakarékosság, a gazdaságosság, a kisebb helyigény, a minél nagyobb hatékonyság és az egészséges fűtés.

Az intelligens fűtőfóliával, mind ez lehetséges

Az infravörös fűtőfólia mennyezetfűtésként történő alkalmazása során annak élvezheti előnyét, hogy a sugárzás nem ütközik tárgyakba, hanem közvetlenül Önt fűti. Így a padlófűtéssel összehasonlítva a mennyezetfűtés dinamikusabb.

A mennyezetfűtés, ezen változata esetében nem kell félni a hideg padlótól sem, az infrasugarak, ugyan úgy felmelegítik. Nem lehet felismerni, hogy padló, vagy mennyezetfűtés van a lakásban, mindenhol egyenletes a meleg érzete. 

Mennyezetfűtés utólag is könnyen kialakítható, maximalizált a fűtőfelület, láthatatlan és magas hatékonyságú fűtési megoldás, melyet ügyfeleink közül egyre többen választanak.

A mennyezetfűtés előnyei

A legfontosabb, hogy a mennyezetfűtés esetében nem kell a felület csökkenésétől tartani. A mennyezetet nem fedik bútorok, így a fűtőfelület maximálisan kihasználható. Mivel a plafon szabadon van, utólagosan is könnyedén kialakítható a mennyezetfűtés. Kis lakásokban ezzel rengeteg helyet lehet spórolni, ugyanis nincs szükség fűtőtestekre. A mennyezetfűtés lényegében láthatatlan, így a legesztétikusabb fűtési módok közé tartozik.

Az infrafűtés előnyeit is magáénak tudhatja a mennyezetben kialakított rendszer. Az egyenletes hőeloszlás és a kimagasló komfortérzet biztosított, mindez ráadásul különösen gazdaságos módon. A padlófűtéssel ellentétben a mennyezetfűtés nem keringteti a lakásban található port, így sokkal egészségesebb környezetet képes teremteni.

A mennyezetfűtés ideális olyan helyiségek esetén, melyek funkciójukból fakadóan nem feltétlenül igényelnek változatlan hőmérsékletet – ilyenek lehetnek például az irodák, hotelszobák, vagy a különböző üzlethelyiségek. Közvetlen mennyezeti fűtés esetén –az alacsony hőtehetetlenségből kifolyólag– nem kell órákig várakoznia a felfűtésre; a gyors lehűlésnek, valamint az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően pedig költségein is könnyebben spórolhat.

Felújítás előtt áll? Ha kihagyná a padlófűtés újraépítésével járó hosszadalmas padlóbontást, itt az alkalom, hogy az Ön háztartásába is mennyezetfűtés kerüljön bevezetésére. Ez ugyanis jóval egyszerűbb és kevésbé időigényes folyamat– gyakorlatilag nincs olyan érv, ami ellene szólhatna. Az igazán esztétikus, rejtett kialakítás érdekében a mennyezetfűtő fóliát álmennyezet felé szereljük fel.

A hagyományos, tehát nem infrafűtést alkalmazó padlófűtéssel szemben, mely gyakran felső légúti, asztmás tüneteket okoz az arra érzékenyeknél, a sugárzó rendszerek ezen típusának – a szállópor minimális koncentrációjának köszönhetően – nincsenek negatív egészségügyi hatásai, sőt, telepítésükkel a penészedésről is végleg elfeledkezhet.

Rétegrend mennyezetfűtés esetében

Mennyezetfűtés

[H-IMG-5]

[H-LAYER-5]

[/vc_row]

Laminált parketta

[H-IMG-0]

[H-LAYER-0]

Hideg burkolat

[H-IMG-3]

[H-LAYER-3]

Falfűtés

[H-IMG-4]

[H-LAYER-4]

.

Vélemények

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”

Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

„Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

Tóth Károly

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre

„Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

Péteri Valéria

„Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

Horváth Tibor

„Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

Magyar Vilmosné Edit

„Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

Veres Béla

„Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

Kerekes Lászlóné