Intelligens fűtőfólia

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”h-box-orange”]

Harmadik generációs infra fűtőfilm – forradalmian új fűtési rendszer

[/vc_column_text][vc_column_text]Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos infra fűtésrendszert. Termékünk  egy új harmadik generációs elektromos fűtőfólia, intelligens tulajdonságának köszönhetően  kiküszöböli az elektromos fűtésrendszerek  minden eddigi hátrányait – a fogyasztás magasságát, a kényelmetlenségeket és a környezetvédelmi hátrányokat.

Modern infra fűtésrendszerünket, mint elsődleges fűtést többféle változatban lehet alkalmazni:

padlófűtés

mennyezetfűtés

– falfűtés

kiegészítőfűtés

A teljes felületű levédetett technológiának köszönhetően ez a típusú infrafűtés képes az energiát fénysebességgel szállítani a teljes szerkezetbe, ezáltal ideális hőmérsékletűre emeli a padlót, vagy a falat, melyek a leghatékonyabb módon melegítik fel a levegőt. Ezáltal a ház fűtése kényelmes, egyenletes, alacsony költségvetésű és legfőképp gyors lesz, ráadásul mindez karbantartást nem igényel, az üzemeltetés teljesen probléma és hibamentes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”h-box-orange”]

Alapvető információk a harmadik generációs fűtőfilmről

[/vc_column_text][vc_column_text]

A harmadig generációs fűtőfólia, melynek a lényege az infra sugárzásban rejlik azonos biológiai  hullámhosszon sugároz, mint az emberi szervezet, így maximálisan pozitív hatással van, és a legalkalmasabb a tárgyak töltésére. A levédetett technológiának köszönhetően, ez a fajta elektromos infrafűtés, az egyik   leghatékonyabb módon képes az energiát az anyagokba szállítani, melyek ezáltal feltöltődnek.

Infra fűtőfilmünk nemcsak hogy feltölti a padlót, hanem egyúttal ideális állapotú, egyenletes sugárzást is biztosít az egész rendszeren belül. A levegő ez által a leghatékonyabb módon van felhevítve a padló vagy a fal felülete által, melyek a felhasznált energiát egyben tárolják is, vagyis a rendszer felettébb alacsony működtetési költségeket igényel.

Infrafűtés rendszerünk teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez , viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően. A tulajdonságainak köszönhetően a modern fűtésrendszerünk képes eltávolítani a falakból a nedvességet, a levegőt anionokkal tölti fel, nem fűti túl a padlót, nem szárítja a levegőt, nem kavarja a port, ezáltal egészséges fűtésrendszert alakít ki.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”h-box-orange”]

Miért intelligens fűtőfólia?

[/vc_column_text][vc_column_text]

Komfort 

A intelligens infrafűtésünk magas színvonalú komfortos fűtést, kívánt hőmérsékletet biztosít nem csak a lakásban, a házban vagy lakóhelyiségben, hanem szállodában, étteremben, kávéházban, üzletközpontban vagy irodaépületben, óvodában, kórházban, hétvégi házban, sportlétesítményben, mezőgazdasági építményben és minden olyan helyen, ahol szükség van melegre. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.

 

Egészség

Az infravörös sugárzást többféle hullámhosszúságú tartomány alkotja. Az ember számára a legértékesebb a távoli infravörös sugárzás. A harmadik generációs infra fűtőfólia által kibocsátott sugárzás hullámhossza azonos az emberi szervezettel, ezért saját hullámhosszú sugárzásként érzékeljük ezt. A modern és gazdaságos fűtés technológia a szervezetünk számára biológiailag optimális, egészséges hő forrás.

Javítjuk a helyiségek levegőminőségét: A 30 perces intervallumokban elvégzett kísérlet alapján megállapítást nyert, hogy ez az elektromos fűtőfólia 2 óra leforgása alatt 81 %-ra javítja a levegőminőséget. Ezen kívül a fóliával fűtött helyiségben szervezetünkre jótékony hatású légkör alakul ki, a levegő megtartja nedvességtartalmát, a levegő nem lesz száraz.

 

Gazdaságosság

Az elektromos fűtőfólia hatékonysága többszöröse, más elektromos fűtéseknek. Nagyon alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés hosszú élettartam, minőségi meleg,

 

Felhasználási lehetőségek

Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés vagy csak kiegészítőfűtés. Fólia 0,5 mm vastagságának köszönhetően, szinte bármilyen helyre telepíthető.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”h-box-orange”]

12 érv a harmadik generációs fűtőfólia mellett

[/vc_column_text][vc_column_text]

Intelligens fűtőfóliával varázsoljon igazán „egészséges meleget” magának

Teljesen mindegy, hogy padlófűtés, mennyezetfűtés, vagy falfűtés, az egészséges meleg a teljes lakást bejárja.

[/vc_column_text][luv_animated_list animation=”c-animate-zoom-in-spin” color_scheme=”accent-color-1″][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Különösen vékony, csak 0,5 mm vastag fóliával készült, távoli infravörös sugárzáson alapuló fűtéstechnológiai rendszer[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Egészséges az emberi szervezet számára biológiailag optimális meleget termel[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Igazoltan antibakteriális hatású[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Javítja a levegő minőségét[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Nincs zavaró elektromágneses sugárzás[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Széleskörűen használható[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Jelentős energia megtakarítás érhető el vele[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Előnyös árú[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Gyorsan telepíthető és leszerelhető[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Hosszú (30 évet meghaladó) élettartamú[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]Rövid felfűtési idő[/luv_animated_list_inner][luv_animated_list_inner icon=”fa fa-mail-forward”]10 év garancia[/luv_animated_list_inner][/luv_animated_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”h-box-orange”]

Harmadik generációs fűtőfilm teljesítménye

[/vc_column_text][vc_column_text]A harmadik generációs fűtőfólia teljesítménye magasabb elődjénél ( 220-240 w/m2). Párhuzamos kötésnél maximális teljesítménnyel működik, kevesebb mennyiség szükséges a telepítésnél, sorba kötés esetén 1/4 (55-60 w/m2) a teljesítmény.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”h-box-orange”]

Hosszú élettartam – gazdaságos működés

[/vc_column_text][vc_column_text]

szabadalmaztatott technológia

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Biztonság

Az infravörös fűtőfólia minőségét és biztonságát alapvetően az határozza meg, milyen módon történik a rézlemez és az ezüst elem összekapcsolása. A más infravörös fólia gyártók által alkalmazott technológiánál nem létezik szilárd kapcsolat a rézlemez és az ezüstréteg között, ami az üzemeltetés idejétől függően elektromos ívkisülést okozhat. A speciális vezető polimerek segítségével történő precíz ragasztásos módszernek köszönhetően az intelligens fóliánál kizárt az elektromos kisülés[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][luv_snippet id=”309″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][luv_snippet id=”259″][/vc_column][/vc_row]