Fűtőfólia vagy fűtőfilm

Fűtőfólia vagy fűtőfilm?

Játék a szavakkal

Vannak cégek, akik jelenleg egy közel 5 évvel ezelőtt Magyarországra már behozott technológiát 2017 újdonságának állítanak be. A heatflow fűtőfilm vagy fűtőfólia a 2015 – ben mutatkozott be Budapesten a Construma kiállításon.

Heatflow szabadalmak

Az oltalom alatt álló másodikgenerációs rendszer előnyös tulajdonságai

A második generációs technológia kiküszöbölt néhány korábbi hibát. A szövetanyag szénrostokból, széntömítésekből és nanocsövekből áll, ezáltal hatékonyan használja fel az energiát. A megfelelő hullámhosszon sugároz, feltölti a tárgyakat, illetve lehetőséget teremt a feltöltött réteg felhasználására.

Megoldódott a rézcsíkok és az ezüstcsíkok rögzítése is: egy különleges polimer ragasztásával kikerülhetővé váltak a kisülés okozta problémák. A fűtőfólia élettartama emiatt jelentősen megnövekedett, hiszen nem kell tartani attól, hogy az elektromos kisülések károsítják a fóliát.

MAXECO cégcsoportunk piacvezető szerepet tölt be Európában. Elkötelezett feladataink között szerepel a létező legmodernebb technológiák kifejlesztése, felkutatása, tesztelése, és eljuttatása ügyfeleinknek, messze megelőzve a versenytársakat.

Ezen kutatások eredményeként, 2015 óta jelent meg itthon az új intelligens fűtőfólia. Az új termék lehetőséget biztosít a korábbi kötöttségek feloldására, nem kell figyelnünk bútorok elhelyezésére, ezen berendezési tárgyak alatt lecsökkenti a teljesítményét, megakadályozza a nem önszabályzó filmek helytelen használatából adódó balesetveszélyt.

Baleseveszély

Baleseveszély

Aki nem hiszi, járjon utána! Látogassa meg irodánkat, partnereinket, vagy rendelje meg Magyarországon egyedüliként kiadott könyvünket „A Nap melege az Ön otthonában”.